Afvallen Met Acai Bessen

Acai bessenAcai bessen zijn de vruchten van de acai palm die groeit in het Amazonegebied. De bessen vallen onder de categorie super foods en bevatten een zeer hoge concentratie aan vitamines, vezels en anti-oxidanten. Ze zijn niet alleen gezond, maar verbeteren ook nog eens de vetverbranding van je lichaam. Dit maakt ze zeer populair als hulpmiddel bij het afvallen. Acai bessen zijn hard op weg om wereldwijd een van de best verkochte voedingssupplementen te worden.

Acai bessen en afvallen

Hoe helpen acai bessen nu precies bij het afvallen? De combinatie van mineralen en gezonde vetten die de acai bes bevat stimuleert de vetverbranding van je lichaam.

Daarnaast bevat de bes ook vezels die bijdragen aan een betere spijsvertering en eiwitten die bijdragen aan het behoud van spiermassa. Ook helpen acai bessen met het in balans brengen van je hormoonhuishouding. Dit zorgt er ook voor dat je lichaam makkelijker vet kan verbranden.

>> Probeer Acai Berry Select Nu Risicoloos Uit<<

Hoewel acai bessen een geweldig hulpmiddel zijn bij het afvallen, zijn ze geen wondermiddel. Het gaat hier om een natuurlijk product dat een aanvulling vormt op een gezonde levensstijl en niet om een magische oplossing voor overgewicht. De beste resultaten zul je dan ook hebben als je acai bessen gebruikt als aanvulling op een gezond dieet en bewegingspatroon.

Overige gunstige effecten van acai bessen

Anti-oxidanten: Acai bessen zijn zeer rijk aan anti-oxidanten. Deze zijn heel belangrijk voor onze gezondheid omdat ze vrije radicalen in ons lichaam tegengaan. Overmatige activiteit van vrije radicalen draagt onder andere bij aan lichamelijke veroudering, hart- en vaat ziekten, tumoren en reuma.

Omega 3, 6 en 9 vetzuren: Deze hebben onder andere een cholesterol en bloeddruk verlagende werking, bevorderen het afweersysteem, houden gewrichten soepel, werken ontstekingsremmend en spelen een belangrijke rol bij het reguleren van de hormoonhuishouding.

Vitamines en mineralen: Acai bessen bevatten vitamine A, B1, B2, B3, C, E calcium, kalium en ijzer. Deze heeft je lichaam nodig om vet te kunnen verbranden, spelen een belangrijke rol bij je algehele gezondheid en geven je meer energie.

Amonizuren: Bevorderen het ontwikkelen van uithoudingsvermogen en kracht.

Acai bessen kopen

De beste manier om te profiteren van de gunstige effecten van acai bessen is door het innemen van capsules. Deze zijn in alle soorten en maten te koop. De kwaliteit van deze capsules kan per merk aanzienlijk verschillen. Dit hangt vooral af van het percentage acai extract dat deze capsules bevatten.

Ook zijn er tegenwoordig veel vruchtendranken verkrijgbaar die acai extract bevatten. Vaak is dit echter maar een zeer klein percentage. Verse acai bessen zijn in Nederland niet te krijgen omdat de bes zeer kwetsbaar is en na het oogsten al snel gevriesdroogd moet worden om te voorkomen dat hij verrot.

Acai Berry Select bevat 100% puur acai extract en is aangevuld met actieve stoffen die de werking nog eens versterken. Je kunt dit product risicoloos uitproberen en betaalt hiervoor alleen de verzendkosten. Als extra bonus krijg je gratis:

  • Levenslang lidmaatschap tot het online fitnessprogramma van Acai Berry Weight Loss.
  • Een e-boek met 71 tips voor het afslanken.
  • Een special afslank visualisatie MP3.

>>Klik Hier Om Acai Berry Select Uit Te Proberen<<

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.