Appelazijn Om Af Te Slanken

Appelazijn Om Af Te Vallen? – Het Werkt Niet Tenzij Je Dit Doet

Appelazijn heeft grote bekendheid gekregen vanwege de vele gezondheidsvoordelen diet het biedt, zoals onder meer het verminderen van brandend maagzuur, verlagen van je bloeddruk en het ontgiften van je lichaam.

Daarnaast is appelazijn erg populair geworden als hulpmiddel bij het afslanken. Het zou je stofwisseling versnellen en je bloedsuikerspiegel in balans houden.

Vanwege deze combinatie van gezondheids- en afslankvoordelen zijn er veel mensen die er een gewoonte van hebben gemaakt om dagelijks appelazijn te drinken. Meestal gebeurt dit door een of twee theelepels appelazijn te mengen in een glas water.

Onder de voorstanders zitten ook veel ‘celebrities’. Bijvoorbeeld Jennifer Aniston, die iedere dag appelazijn inneemt naast haar multivitaminen.

PSST… Wist je dat succesvol afslanken voor 80% van je dieet afhangt? Download ons GRATIS e-boek en ontdek de 7 simpele trucs die je vandaag nog kunt toepassen om direct je stofwisseling te versnellen en meer vet te verbranden.

appelzaijn-wondermiddel-bij-afvallen

Appelazijn, Wonder Middel Bij Afvallen?

Appelazijn wordt overal aangeprezen als wondermiddel bij het afvallen… maar werkt het ook echt? Alles over de zin en onzin van appelazijn. Lees verder…


Kun je echt afvallen met appelazijn?

Mensen doen en slikken wel vaker vreemde dingen als ze denken dat ze er slanker of gezonder van kunnen worden. Maar helpt appelazijn nu echt om van dat overtollig vet af te komen?

Er is enig bewijs dat het ascetisch zuur in appelazijn kan helpen om af te vallen, zegt Dr Carol Johnston, onderdirecteur van het voedingsonderzoek programma van Arizona State University.

Johnston heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de voordelen van appelazijn. Als je kleine hoeveelheden ascetisch zuur consumeert via appelazijn, dan activeert het je stofwisseling en helpt het je lichaam om vet te verbranden als energie in plaats van het op te slaan in je lichaam, zegt Johnston.

Tijdens een ander onderzoek dat gepubliceerd werd in de Journal of Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, verloren proefpersonen gemiddeld 2 kilo nadat zij 12 weken lang iedere dag twee theelepels appelazijn dronken die opgelost waren in water.

Appelazijn kan je ook nog op een andere manier helpen bij het afvallen. Het kan namelijk een eetlustremmende werking hebben, zegt Johnston. Onderzoek wijst uit dat dit het beste werkt als het gecombineerd wordt met zetmeelrijke voeding zoals brood, aardappels, rijst of pasta.

Er is enig bewijs dat het drinken van appelazijn voor een zetmeelrijke maaltijd kan helpen om je bloedsuikers stabiel te houden. Dit helpt op haar beurt weer je trek in zoete snacks te verminderen.

Oftewel, als je wilt afslanken dan is appelazijn zeker het proberen waard. Verwacht echter niet dat je binnen een week van je overtollige vet af bent. Stel jezelf erop in dat je het minstens drie maanden volhoudt.

Het is niet aan te raden om appelazijn puur te drinken. Dit kan je slokdarm en je tanden aantasten. Het beste is om, zoals hierboven vermeldt, een of twee theelepels appelazijn op te lossen in ongeveer 200 ml water.

Vaak wordt aangeraden om appelazijn door een rietje te drinken, zelfs als het gemengd is met water. Dit helpt je tanden beschermen.

Conclusie:

Appelazijn kan inderdaad je inderdaad helpen om af te vallen. Het is echter zeker geen wondermiddel. Het is alleen effectief als je het over een langere periode (3 maanden of langer) blijft volhouden.

Je zult sneller en effectiever afslanken door je dieet te veranderen en meer te bewegen dan door het drinken van appelazijn.

Naast zijn stofwisseling versnellende eigenschappen biedt appelazijn echter diverse andere gezondheidsvoordelen die het zeker het proberen waard maken.

Appelazijn Om Af Te Vallen? Het werkt niet tenzij je dit doet. Afvallen met appelazijn. De zin en onzin.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.