Buikspieren Bijbel – Snel En Blijvend Een Strakke Buik

buikspieren-bijbel-glenn-goossensBen je jouw buikvet zat? Heb je alles al geprobeerd om er van af te komen, zonder enig succes? Volgens Glenn Goossens, auteur van de ‘Buikspieren Bijbel’ is – ook voor jou – die felbegeerde strakke buik veel makkelijker te realiseren dan je denkt.

Als gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer weet Glenn wat er werkelijk voor nodig is om een strakke en platte buik te krijgen… en te houden.

Met zijn Buikspieren Bijbel wil hij voor eens en altijd alle misverstanden uit de weg ruimen die bestaan rondom dit onderwerp. Dit doet hij aan de hand van een heldere, gebalanceerde methode die de juiste vormen van training combineert met de juiste voeding.

De Buikspieren Bijbel is zowel voor vrouwen als mannen die zo snel en effectief mogelijk een strakke en platte buik willen.

Belangrijk: Lees voordat je het e-boek bestelt even goed de waarschuwing onderaan deze pagina…

bezoek-website-button

Het grote probleem – aldus Glenn – is dat het merendeel van wat je tot nu toe geleerd hebt over buikvet verbranden en buikspieren trainen volledig onjuist is. Een van de belangrijkste veroorzakers van dit probleem is het internet. Iedereen kan zomaar alle informatie online plaatsen. Helaas is 90% van deze informatie fout… of zelfs gevaarlijk.

Hoewel de meeste mensen denken dat ze de juiste voeding eten en de juiste oefeningen doen om buikvet te verbranden, blijkt dit in praktijk bijna nooit zo te zijn.

Volgens Glenn zijn er 3 belangrijke redenen waarom het de meeste mensen maar niet lukt om buikvet te verliezen…

Waarom het je maar niet lukt om buikvet te verliezen

1: Te moeilijk… te saai

De meeste ‘gebruikelijke’ manieren om buikvet te verbranden zijn volgens Glenn niet alleen veel moeilijker dan ze hoeven te zijn, maar ook nog eens zeer ineffectief en dodelijk saai.

Als je tot nu toe geprobeerd hebt om van je buikvet af te komen via langdurige cardio sessies of duizenden herhalingen van ‘buikspieroefeningen’ zoals crunches of sit-ups, dan zal is het niet vreemd dat je motivatie binnen no time ver te zoeken is.

De waarheid is dat zogenaamde buikspieroefeningen misschien wel de minst effectieve oefeningen zijn als je een strakke buik wilt. Het goede nieuws is dat er oefeningen zijn die niet alleen leuk, uitdagend en afwisselend zijn… maar ook nog eens ultra-effectief. Ze leveren veel snellere resultaten en zorgen ervoor dat je lol blijft hebben in je training.

2: Geen snelle resultaten

Als je je uit de naad werkt voor iets, dan wil je ook resultaten zien… liever vandaag dan morgen. Zoals je al hebt kunnen lezen, zijn de meeste ‘methodes’ die mensen gebruiken om buikvet te verbranden zowel dodelijk saai als zeer ineffectief.

Het gevolg is dat zelfs beperkte resultaten vaak lang op zich laten wachten. Vaak hebben mensen tegen die tijd allang de moed opgegeven en zijn ze weer teruggevallen in hun oude eet- en bewegingspatroon.

Door de juiste aanpak te gebruiken zullen de resultaten veel sneller zijn dan met ‘conventionele methodes’. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om door te gaan tot je jouw droom buik gerealiseerd hebt.

3: Verkeerd geïnformeerd

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden dat veel mensen niet van hun buikvet afkomen. Tegenwoordig worden we van alle kanten gebombardeerd met allerlei informatie… zeker als het gaat om fitness en afvallen. De voedings- en de fitness industrie zijn berucht als het gaat om het verspreiden van misleidende informatie om hun producten beter te verkopen.

Veel mensen raken de weg kwijt in deze zee van informatie. Ze zien door de bomen het bos niet meer… of ze trappen in de val van de ‘makkelijke oplossing’ die helaas niet bestaat.

Om ergens succesvol in te zijn, moet je gebruik maken van een bewezen methode en de juiste gereedschappen. Als je blijvend een platte en strakke buik wilt ontwikkelen, dan betekent dit de juiste oefeningen en de juiste voeding. Je kunt wel proberen om een aardappel te schillen met een pollepel, maar het gaat een stuk makkelijker als je een dunschiller gebruikt.

In zijn Buikspieren Bijbel legt Glenn Goossens niet alleen precies uit WAT je moet doen om van jouw buikvet af te komen, maar ook WAAROM.

bezoek-website-button

In zijn e-boek behandelt Glenn op een overzichtelijke manier de drie belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen van een strakke buik… namelijk:

 • Mindset: Misschien wel het belangrijkste van allemaal. Succes begint in je hoofd. Dit geldt ook voor buikvet verbranden. Het ontwikkelen van de juiste mindset is onmisbaar voor blijvende resultaten.
 • Training: Je leert welke (buikspier)oefeningen nu echt effectief zijn en welke je beter kunt vermijden. Als de oefeningen die je tot nu toe hebt gedaan niets hebben opgeleverd, dan ontdek je hier waarom… en wat je wel moet doen.
 • Voeding: Geen enkel gebalanceerd fitness programma is compleet zonder aandacht te besteden aan voeding. In de Buikspieren Bijbel leer je dan ook precies hoe je moet eten voor een strakke buik.

Hier een korte greep uit de inhoud:

In de Buikspieren Bijbel ontdek je onder meer:

 • Een compleet, stap-voor-stap programma dat je binnen 4-8 weken begeleidt naar die felbegeerde six-pack.
 • De 11 grote mythes die heersen rondom het krijgen van een strakke buik.
 • 21 onmisbare mindsets die je moet hebben om succesvol van je buikvet af te komen.
 • 10 buikspieroefeningen die wel effectief zijn.
 • Tientallen training schema’s waarmee je snel de buik van je dromen ontwikkelt… of dat nu een sexy platte buik is of een keiharder six-pack.
 • Heerlijke recepten die ideaal zijn voor je buikspieren dieet.
 • Hoe je naast een strakke buik ook strakke benen en billen ontwikkelt.
 • 6 gevaarlijke typen voeding die ervoor kunnen zorgen dat al je harde werk voor niets is geweest… en hoe je ze voorkomt.
 • Hoe je voorgoed van cellulitis afkomt.
 • Alles wat je moet weten over voeding en beweging om een blijvend slank en strak lichaam te ontwikkelen.
 • Veel meer…

Wat krijg je bij bestelling van de Buikspieren Bijbel?

Het Buikspieren Bijbel e-boek: Dit is het hoofd e-boek met alle bovengenoemde informatie over mindset, voeding en beweging. Je krijgt ook levenslang gratis updates van het e-boek.

Naast het hoofd e-boek geeft Glenn Goossens tijdelijk ook een aantal aantrekkelijke gratis bonussen bij bestelling:

Het Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen e-boek: Dit boek staat vol ongebruikelijke technieken die je helpen om nog sneller jouw ideale lichaam te bereiken.


1 maand gratis video’s van Het Ultieme Afslank Programma: Het totale programma duurt 12 maanden en bestaat uit video’s op het gebied van beweging en gezonde voeding.

Waarschuwing: Na de eerste gratis maand loopt Het Ultieme Afslank Programma automatisch door tenzij je het voor die tijd stopzet. Je kunt er ook voor kiezen om bij betaling te zorgen dat het vakje voor Het Ultieme Afslank Programma niet is aangevinkt.

ultieme-afslank-programma-waarschuwing

Je krijgt hierdoor ook geen toegang tot de video’s van de eerste maand… maar je hoeft je ook niet meer druk te maken over het op tijd stop zetten van het abonnement. De keuze is dus aan jou. Veel mensen zijn echter verbaasd als, na hun oorspronkelijke bestelling ineens €19,75 per maand word afgeschreven omdat ze niet beseften dat ze dit zelf moesten opzeggen. Het zijn goede en informatieve video’s… maar je moet wel even weten dat je er op geabonneerd bent.


60 Dagen Uitproberen

De Buikspieren Bijbel komt met een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Je kunt dus twee maanden lang het hele programma risicoloos uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld gewoon teruggestort.

Ben je klaar om je buikvet voorgoed vaarwel te wensen? Klik hier om de Buikspieren Bijbel risicoloos uit te proberen.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.