De Afslank Receptenbijbel

afslank-receptenbijbelOok gezond afslanken zonder jojo-effect? In de Afslank Receptenbijbel ontdek je lekkere, snelle en effectieve recepten voor een snelle en blijvende vetverbranding. Deze simpel te maken afslank recepten helpen je om op een natuurlijke manier van overtollig buikvet af te komen zonder dat je hiervoor honger hoeft te lijden.

Ben je het zat om te ‘diëten’ zonder dat het je iets oplevert? Wordt je er moe van dat je iedere keer met veel pijn en moeite een of twee kilo’s weet kwijt te raken om ze net zo snel weer terug te krijgen… vaak met rente? Komen de naar karton smakende afslank maaltijden en shakes je de keel uit?

De afslank recepten van Richard Ridder helpen je op een leuke, makkelijke maar ook vooral lekkere manier om dat slanke, sexy lichaam te krijgen.

Wil jij lekker blijven eten en iedereen verassen met jouw kookkunsten terwijl je tegelijkertijd blijvend van dat vervelende lichaamsvet afkomt? Dan is dit e-boek voor jou.

In de Afslank Recpetenbijbel ontdek je onder meer:

  • Meer dan 50 snelle recepten die niet alleen heel lekker zijn, maar ook op een natuurlijke manier jouw vetverbranding op gang brengen.
  • Waarom de meeste diëten falen en hoe het komt dat deze methode wél resultaten levert.
  • Kant-en-klare dag- en weekmenu’s – allemaal voorzien van boodschappenlijstjes – zodat je altijd precies weet wat je gaat eten en wat je hier voor in huis moet halen.
  • ( verschillende categorieën recepten, waaronder vlees, vis, gevogelte, vegetarisch, desserts, sauzen, salades en meer.
  • Nog veel meer…

Bonussen bij de Afslank Recpetenbijbel

Bij aankoop van dit e-boek ontvang je nu tijdelijk de volgende bonussen:

10 Gezonde Toetjes (e-boek): nog meer heerlijke en toch zeer gezonde desserts als aanvulling op de toetjes die je al in de Afslank Recpetenbijbel vindt.

Vervangende Voedingsmiddelen (e-boek): Ben je ergens allergisch voor of vindt je bepaalde dingen gewoon niet lekker? In deze uitvoerige verzameling vervangende voedingsmiddelen vindt je altijd iets waarmee je het kunt vervangen.

Dieet Valkuilen (e-boek): Ontdek de valkuilen die ervoor zorgen dat de meeste diëten slechts tijdelijke resultaten opleveren en leer hoe je deze kunt voorkomen.

1 maand gratis Het Ultieme Afslank Programma (e-cursus) Met behulp van zeer gedetailleerde video’s met tips, oefeningen en waardevolle info, haal je alles in huis om voor eens en altijd een fit, slank en strak lichaam te krijgen.

Klik hier om de website te bezoeken.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.