Drink Dit Iedere Ochtend Om Te Ontgiften En Af Te Vallen

water met citroen in een pot met rietje

Wat als er een drankje was dat je zelf eenvoudig kon maken en dat je in één klap kon helpen om je lichaam te ontgiften, je spijsvertering te verbeteren, je stofwisseling te versnellen én je energieniveau te verhogen.

Goed nieuws… dat is er!

Dit is wat je ervoor nodig hebt:

– een glas met 250 ml warm water
– een halve citroen

Bereiding:

Knijp de citroen uit in het water, roer het zaakje en klaar is Kees.

Het beste moment om dit drankje te drinken is ’s ochtends minstens 10 minuten vóór je ontbijt.

TIP: Snijd de halve citroen eerst nog een keer doormidden als je hem handmatig uitknijpt, dan krijg je er meer sap uit.

De voordelen:

1: Verbetert je spijsvertering

Citroensap stimuleert de productie van gal in je lever en bevordert daarmee de spijsvertering. Citroensap stimuleert de werking van je darmen en bevordert een regelmatige stoelgang. Het kan ook een verzachtend effect hebben op brandend maagzuur.

2: Heeft een ontgiftende werking

De vitamine C en flavonoïden in citroensap helpen je lichaam te ontgiften. Deze stoffen bevorderen het oplossen van nier- en galstenen, het ontgiften van je lever en het reinigen van je bloed.

De ontgiftende werking van Vitamine C en flavonoïden ondersteunt ook je darmen, lever, nieren en galblaas, organen die verantwoordelijk zijn voor het elimineren van afvalstoffen en toxische stoffen uit je lichaam.

3: Geeft je energie

Uit onderzoek is gebleken dat alleen al de geur van citroen genoeg is om je energie te geven en je humeur te verbeteren. Fijn als je niet zo ’n ochtend mens bent.

4: Stimuleert je vetverbranding

Door ’s ochtends warm water met citroen te drinken stimuleer je je stofwisseling. Dit, in combinatie met de ontgiftende en energieverhogende werking, zorgt ervoor dat je lichaam makkelijker vet gaat verbranden.

Het drinken van water met citroen vóór je ontbijt heeft ook een eetlustremmende werking (net als water zónder citroen trouwens). Dit verkleint de kans op overeten.

Al met al dus geen slechte deal voor een drankje dat zo simpel, snel en goedkoop te maken is.


Afvallen kan ook leuk zijn!

Klaar om voor eens en altijd van dat ongewenste vet af te komen?

Probeer deze simpel te maken afslankrecepten.


Drink dit iedere ochtend om te ontgiften, je stofwisseling te versnellen en vet te verbranden. Dit simpele drankje geeft ook nog eens een flinke peut energie. Goede manier om 's ochtends op gang te komen!
Share