Gezonde Gewoontes

gezonde gewoontes

Gezonde Gewoontes laat je zien hoe je makkelijk een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen waarmee je op een natuurlijke manier afvalt, op gewicht blijft en een stralende gezondheid bereikt.  De methode richt zich op drie vlakken die cruciaal zijn als je succesvol en blijvend wilt afvallen, namelijk: Mindset, Voeding en Beweging.

De cursus is ontwikkeld door personal trainer en voedingscoach Jesse van der Velde. Inmiddels heeft hij al duizenden mensen geholpen op weg naar een gezonder en slanker lichaam.

Steeds meer mensen zien in dat snelle, tijdelijke oplossingen geen blijvende resultaten bieden. Ze zijn niet meer op zoek naar het nieuwste crash dieet maar naar een manier om gezonder te leven. Geldt dit ook voor jou? Dan kan deze cursus je hierbij helpen. Al meer dan 11.000 mensen gingen je voor. Iedere week leer je één nieuwe gezonde gewoonte die je makkelijk kunt toepassen en waarvoor je niet teveel hoeft in te leveren.

De nadruk van deze methode ligt op het ontwikkelen van een goede gezondheid en het in balans brengen van je hormoonhuishouding.  Een slank en strak lichaam zijn een natuurlijk gevolg hiervan.

Waaruit bestaat Gezonde Gewoontes:

Deze methode bestaat uit een drietal DVD’s.

DVD 1. Mindset

Je mentale instelling speelt een zeer belangrijke rol als je succesvol je gewoontes wilt veranderen. In deze eerste DVD leer je hoe je gemotiveerd kunt blijven. Je leert alles wat je moet weten over de psychologie van een slank lichaam en hoe je deze kunt gebruiken om je streefgewicht te bereiken.

DVD 2. Voeding

In dit deel van de cursus leer je praktische voedingsprincipes die je makkelijk kunt toepassen. Deze helpen je om je hormoonhuishouding weer in balans te brengen, wat automatisch leidt tot een slanker, strakker en gezonder lichaam. Je leert precies wat je wel en wat je niet moet eten voor optimale resultaten.

DVD 3. Beweging

Beweging is onmisbaar als je een vitaal, slank en strak lichaam wilt hebben. In dit deel van de cursus leer je hoe je jouw lichaam kunt aanzetten tot vet verbranding door middel van de juiste combinatie van oefeningen, intensiteit en aantal herhalingen toe te passen. Je kunt gewoon met de DVD meetrainen en ziet binnen de eerste weken al resultaat.

Wil je meer informatie over deze cursus of hem bestellen: Klik Hier

Bonussen bij Gezonde Gewoontes:

Naast de drie DVD’s ontvang je bij bestelling van deze cursus ook de volgende bonussen:

  • Het e-boek “20 Gezonde Recepten – Geschikt Voor Het Hele Gezin”: Zowel vegetarische als non-vegetarische gerechten die makkelijk te bereiden zijn.
  • Strakke Buik 8 minuten Workout: Deze online video is het vervolg op DVD 3. Je leert extra oefeningen zodat je je trainingsschema kunt variëren.
Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.