Het Mentale Dieetplan

Het Mentale DieetplanOnder het motto “Weg Met Die Kilo’s” veroverd het Mentale Dieetplan de Nederlandse afslankwereld. Is het je nog niet gelukt om van die overtollige kilo’s af te komen? Ben je op zoek naar een methode die je precies stap voor stap laat zien hoe je ook jij snel en moeiteloos kunt afvallen? Het Mentale Dieet Plan legt je precies uit hoe je dit moet aanpakken.

Deze krachtige afslankmethode werd al door veel mensen gebruikt om snel en blijvend af te vallen. Ben jij klaar om deel uit te gaan maken van deze groep?

Een krachtige combinatie

Het Mentale Dieet Plan combineert voeding, in de vorm van een gezond en effectief dieet, met mentale coaching in de vorm van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Dit is een zeer effectieve combinatie. Je leert precies wat je moet eten en in welke volgorde zodat je stofwisseling en je vetverbranding optimaal zullen zijn. NLP is een bewezen effectieve methode voor motivatie, persoonlijke verandering en het bereiken van doelen. Op deze manier ga je op twee fronten de strijd aan met je overgewicht.

Gewoon eten

Het Mentale Dieet Plan maakt gebruik van een dieet dat zich richt op het eten van bepaalde voedselcombinaties die je metabolisme (stofwisseling) activeren. Hierdoor gaat je lichaam heel snel vet verbranden. Je hoeft geen maaltijd vervangers te gebruiken en je mag gewoon eten zonder jezelf te verhongeren. Het gaat om de voedselcombinaties. Sommige soorten voedsel mogen niet samen gegeten worden en sommige wel. Je leert precies welke soorten voedsel gecombineerd moeten worden voor optimale vetverbranding.

De motivatie om door te zetten

Afvallen heeft niet alleen te maken met anders eten, maar ook met anders denken. Voor blijvend resultaat is het belangrijk om andere eetgewoontes te ontwikkelen en te blijven toepassen. De steun die je krijgt in de vorm van de mentale coaching houdt je gemotiveerd. Het is dan ook de combinatie dieet en NLP die van het Mentale Dieetplan zo’n krachtige afslankmethode maakt.

Het Mentale Dieetplan is in PDF formaat. Dit betekent dat je het direct kunt downloaden en meteen aan de slag kunt. De mentale coaching ontvang je in de vorm van een serie e-mails.

Klik Hier om het Mentale Dieetplan te downloaden.

Wij horen en lezen veel enthousiaste ervaringen over het Mentale Dieet Plan. Veel mensen zijn al kilo’s afgevallen met behulp van deze methode. Wordt jij ook een van deze succesverhalen?

 

Share