Kettlebell Workout

Kettlebell WorkoutDe kettlebell heeft zich inmiddels bewezen als een uitstekend middel om snel vet te verbranden en een strak en krachtig lichaam te ontwikkelen. Met deze Kettlebell Workout haal je alles in huis wat je nodig hebt om binnen korte tijd slank en fit te worden.

De kettlebell wordt al door duizenden mensen, waaronder veel Hollywood sterren, gebruikt omdat hij zo effectief is en zulke snelle resultaten geeft.

Ondanks dat hij er zo simpel uitziet (net een kanonskogel met een handvat) kun je er tientallen verschillende oefeningen mee doen die samen elk spiertje in je lichaam grondig aan het werk zetten.

Kettlebell oefeningen zijn leuk, veelzijdig en intensief. Kettlebell training is zo effectief omdat je er al je belangrijke spiergroepen mee traint. Veel van de oefeningen zetten diverse grote spiergroepen tegelijkertijd aan het werk, wat de training nóg effectiever maakt.

Lekker vanuit huis trainen als het jou uitkomt

Geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Dat hoeft nu ook niet meer.  Je kunt deze Kettlebell workouts makkelijk thuis doen. Gewoon de DVD aanzetten en meedoen met de training. Alles word haarfijn uitgelegd van de warming-up en de basisoefeningen tot de gevorderde oefeningen.

mensen die een kettlebell workout doen

De Kettlebell Workout is zo samengesteld dat je in 20 tot 25 minuten maximale resultaten zult behalen. Voor snelle resultaten is het genoeg om 2 à 3 keer per week de Kettlebell Workout te doen.  Je zult dan al binnen drie weken zichtbare resultaten hebben.

Iedereen kan deze Kettlebell Workout doen ongeacht zijn of haar huidige fitnessniveau. De oefeningen zijn zo samengesteld dat iedereen ze makkelijk onder de knie kan krijgen. Om te kijken of het iets voor je is kun je de methode 30 dagen gratis proberen.

Kettlebell inbegrepen

Bij aanschaf van de Kettlebell Workout ontvang je ook een Kettlebell naar keuze. Je kunt kiezen uit verschillende gewichten. Welke kettlebell je kiest is afhankelijk van je geslacht en je huidige fitnessniveau.

Je ontvangt bij bestelling nu ook tijdelijk de online video met 12 tips voor maximale resultaten met de Kettlebell Workout.

Klik Hier om meer te leren over de Kettlebell Workout en zet nu de stap naar een gezonder en strakker lichaam.

Wil je uitgebreide informatie over de kettlebell en de gunstige effecten van kettlebell oefeiningen? Surf dan eens naar Kettlebellinfo.nl.

Share