Natuurlijk Afvallen Begint Tussen de Oren

Er bestaan talrijke methodes, producten en middeltjes om je te helpen bij het afvallen. Veel mensen willen dolgraag afvallen. Om dit echter op een effectieve, duurzame en natuurlijke manier te doen blijkt vaak heel moeilijk te zijn. Het is natuurlijk mogelijk om met behulp van operaties of afslank pillen de nodige kilo’s kwijt te raken. Deze methodes brengen echter vaak risico’s met zich mee. Het is dus aan te raden om veilige en natuurlijke manieren te zoeken om af te slanken.

Uiteindelijk komt gezond afvallen neer op een combinatie van dieet en beweging. Hoewel de ene methode dieet benadrukt en de ander beweging, zijn ze allebei even belanrijk en het afvallen gaat sneller als je ze combineert. Veel hulpmiddelen bij het afslanken, waaronder natuurlijke afslankproducten, kunnen het totale effect van dieet en beweging verbeteren. Ze kunnen echter niet worden gezien als vervanging voor het veranderen van je eetgewoontes en meer fysieke activiteit.

Er wordt veel gedebatteerd over wat nu het beste dieet is om af te vallen of welke fysieke activiteiten het beste zijn om vet te verbranden. De waarheid is dat veel diëten en afslankmethodes ieder op hun eigen manier effectief zijn om af te vallen. Er is echter één factor die doorslaggevend is voor het succes van welk afslankprogramma dan ook en dit is doorzettingsvermogen! Een afslankmethode kan nog zo goed zijn maar als je na een paar weken de moed opgeeft dan zullen blijvende resultaten uitblijven.

Veel mensen volgen een paar weken een afslankprogramma, zien niet meteen de gewenste resultaten en geven vervolgens op. De meesten beginnen vol enthousiasme en motivatie. Ze komen hierdoor moeiteloos door de eerste paar dagen heen. Het beginnende enthousiasme zwakt echter na een paar dagen af. Hierdoor vermindert de motivatie. Het wordt makkelijker om een dag het programma niet te volgen. Na één dag wordt de drempel weer lager om meer dagen over te slaan en voordat ze het weten zitten ze weer in hun oude patroon.

De belangrijkste factoren bij het afvallen zijn dan ook doorzettingsvermogen en discipline. Het vermogen om door te zetten bij het volgen van een afslankprogramma, ook bij eventuele tegenslagen, is afhankelijk van je wilskracht en hoe goed je je motivatie vast kunt houden. Met andere woorden, als je blijvend wilt afvallen dan moet je controle krijgen over je gedachten zodat je voldoende wilskracht en motivatie hebt om door te zetten.

Bij het ontwikkelen van motivatie en wilskracht komt meer kijken dan alleen het voornemen om af te vallen. Om succes te hebben met welk afslankprogramma dan ook, moet je verleidingen en eventuele tegenslagen kunnen weerstaan. Helaas staan veel mensen niet stil bij het belang van motivatie en wilskracht om effectief af te vallen. Ze beginnen klakkeloos aan een afslankmethode zonder duidelijk hun doelen te formuleren of na te gaan wat hen motiveert. Er zijn verschillende manieren om je gedachten te programmeren voor succes en om je motivatie te ontwikkelen. Je kunt hierbij denken aan NLP (Neuro Linguistisch Pragrammeren), zelfhypnose, EFT (Emotional Freedom Technique) of Silva Mind Control. Deze technieken zijn goed voor het versterken van je zelfbeeld, het opheffen van blokkades en positief denken.

Het onder controle krijgen van je gedachten en het ontwikkelen van doorzettingsvermogen is niet alleen belangrijk voor aflankmethodes maar voor alles wat je in je leven wilt bereiken.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.