Slank En Gezond In 12 Stappen

Slank En Gezond In 12 StappenSlank En Gezond In 12 Stappen is een online cursus van Katinka Michiels die je stap voor stap laat zien hoe je op een gezonde manier, blijvend jouw ideale gewicht kunt bereiken. De methode is gebaseerd op het ontwikkelen van een gezonde en natuurlijke levensstijl.

Geen dieet maar nieuwe gewoonten

De kern van Slank En Gezond In 12 Stappen is het veranderen van de gewoonten die je tot nu toe verhinderd hebben om af te vallen. Het is dus geen dieet. De meeste diëten zijn immers gericht op tijdelijke veranderingen in je eetpatroon tot het gewenste gewicht bereikt is. Het gevolg is dat veel mensen nadat ze stoppen met een dieet alle verloren kilo’s weer net zo snel terugkrijgen.

Katinka Michiels is de oprichtster van de website LegallyRaw. Ze is onder meer gecertificeerd voedingsconsulent, personal fitness trainer, en raw food coach. Ze heeft inmiddels honderden vrouwen geholpen om blijvend een slank, fit en gezond lichaam te krijgen. Al deze kennis en ervaring heeft ze nu gebundeld in deze cursus.

Klik Hier om de officiële website te bezoeken

De 12 Stappen

Zoals je waarschijnlijk al had geraden, bestaat de basis van dit programma uit 12 stappen. Voor iedere stap wordt één week uitgetrokken. Op deze manier ontwikkel je langzaam maar gestaag de diverse nieuwe gewoontes die jouw gaan helpen om je ideale gewicht te bereiken. De stappen zijn:

 1. Zorg voor een energiek ontbijt.
 2. Eet snelle tussendoortjes.
 3. Gezonde motivatie.
 4. Organiseer je keuken en voorraadkasten.
 5. Kies voor een vullende lunch
 6. Maak een smakelijke avondmaaltijd.
 7. Ga lekker uit eten.
 8. Genieten van decadente desserts.
 9. Feesten
 10. Beweging, moet dat?
 11. Stress en emotioneel eten.
 12. Van obstakel naar oplossing.

Slank En Gezond In 12 Stappen bestaat uit:

 • Een Quickstart Gids zodat je direct aan de slag kunt.
 • 10 E-Books: Bij iedere stap krijg je een apart e-book waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt om die stap succesvol af te ronden.
 • Succesgids
 • Receptengids
 • 4 Video’s
 • 84 Dagen lang dagelijkse email coaching
 • 1 Jaar lang toegang tot de besloten Facebook groep behorende bij het programma.

Voor wie is Slank En Gezond In 12 Stappen?

Deze methode is vooral gericht op mensen die op zoek zijn naar een gezondere manier van eten en leven en die bereid zijn hiervoor blijvende veranderingen door te voeren in hun levensstijl. Als je op zoek bent naar een snelle manier om wat kilootjes kwijt te raken dan is dit programma waarschijnlijk niet voor jou.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.