Snel Buikvet Verbranden Met Deze 3 Tips

Wil je nu snel van je buikvet af? Overtollig buikvet staat niet alleen een mooi en strak lichaam in de weg. Het brengt ook nog eens de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee. In dit artikel behandelen we drie tips die je kunt gebruiken om zo snel mogelijk buikvet te verbranden.

1. Train niet alleen je buikspieren, maar je hele lichaam

De meeste mensen denken dat het doen van duizenden sit-ups de beste manier is om buikvet te verbranden. Natuurlijk is er niets mis met sit-ups en buikspieroefeningen. Je hebt echter nog meer spieren. Om zo snel mogelijk van je buikvet af te komen moet je ook deze spieren aan het werk zetten. Het gaat hier immers om vet verbranden en om dit zo snel mogelijk te doen moet je je niet beperken tot één spiergroep.

Een van de meest effectieve workouts die je tuis kunt doen is kettlebell training.

2. Eet minder calorieën

Succesvol afvallen berust op één principe en dat is dat je meer calorieen moet verbranden dan je eet. Hou dus bij hoeveel calorieën je per dag binnenkijgt en kijk hoe je dit aantal omlaag kunt brengen door middel van verstandiger en gezonder eten. Let op! Je moet jezelf niet verhongeren want daarmee vertraag je je stofwisseling en dit werkt averechts.

3. Beweeg de hele dag lang

Je spieren werken niet alleen in de sportschool. Voor elke beweging die je maakt gebruik je je spieren. Ga eens na wat je op gedurende de dag allemaal doet. Kun je hierin kleine aanpassingen doen die je aanzetten om meer te bewegen? Je zou bijvoorbeeld in je lunchpauze een wandeling kunnen maken of de trap pakken in plaats van de lift. Als je de tijd neemt om ernaar te kijken zul je verbaasd zijn op hoeveel manieren je aan extra beweging kunt komen.

Je kunt zelfs in bijna iedere situatie oefeningen doen zonder dat anderen dit ook maar zullen merken. Probeer dit eens. Richt je aandacht op bijvoorbeeld je buikspieren. Span ze aan. Hou de spanning even vast en laat ze dan weer ontspannen. Na wat oefening kun je dit met alle spiergroepen op elk moment doen.

Klik hier voor meer informatie over buikvet verbranden.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.