Tips Om Vet Te Verbranden

Afvallen is niet alleen kilo’s kwijtraken. Het gaat ook om vet verbranden. Overtollig vet brengt gezondheidsrisico’s met zich mee zoals diabetes en te hoog cholesterol. Overtollig vet verbranden is dus belangrijk. Hoe verbrand je vet? De volgende tips helpen je om van overtollig vet af te komen.

Meerdere Kleine Maaltijden

Als je vet wilt verbranden is het beter om meerdere kleine maaltijden per dag te nemen. Dus niet alleen ontbijt, lunch en avondeten. Waarom? Iedere paar uur een kleine maaltijd kost je lichaam meer energie. Dit betekent dat je meer calorieën verbrandt. Ook je stofwisseling wordt verhoogd. Let op! Je eet dus niet méér, maar je verspreid wat je eet over meer momenten op de dag.

Regelmatig Bewegen

Beweging speelt een belangrijke rol bij vet verbranden. Drie keer een half uur trainen is het beste als je snel vet wilt verbranden. Wissel duurtraining af met krachttraining. Geen zin om naar de sportschool te gaan? Probeer dan eens de Kettlebell Workout. Je kunt hem thuis doen wanneer het jou uitkomt. Het beste is om vaste trainingsmomenten te bepalen. Dit maakt het makkelijker om van je training een gewoonte te maken.

Leer Water Drinken

Drink veel water. Ongeveer 6 tot 8 glazen per dag. Verspreid ze over de dag. In één keer twee liter water drinken heeft niet zoveel zin. Genoeg water drinken vermindert het hongergevoel en het houdt je maag bezig. Maak er een gewoonte van om water te drinken. Dit gaat het beste door een routine op te bouwen. Bepaal vaste drinkmomenten en maak er een gewoonte van. Let op. Frisdrank, sappen en koffie is géén water. Acht koppen koffie zijn niet hetzelfde als 8 glazen water. Sterker nog, Koffie onttrekt vocht aan je lichaam.

Slaap, Rust en Zelfvertrouwen

Vet verbranden kost tijd, moeite en energie. Je moet er actief mee aan de slag. Je moet barriëres doorbreken, zowel fysieke als mentale. Dit kan vermoeiend zijn. Ontzeg je lichaam niet de rust die het nodig heeft. Een positieve instelling is belangrijk. Houd goed je doel in het oog en laat niets je ervan weerhouden om dit te bereiken.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.