Vet Verliezen 1.0 – De Ultieme Strategie

vet-verliezen-1.0-de-ultieme-strategieLijkt vet verliezen een onmogelijke opgave voor je? Zie je – ondanks fanatiek diëten en sporten – nog steeds geen enkel resultaat wanneer je in de spiegel kijkt? Ben je een van de ongelukkigen die te kampen heeft met de aanleg om dik te worden?

Niet getreurd! Volgens Mark – auteur van Vet Verliezen 1.0 – is er een strategie die zelfs de genetisch ‘slechtst bedeelde’ mensen snel, gezond en blijvend helpt om van overtollig vet af te komen.

Volgens Mark is deze strategie juist erg geschikt voor mensen die, ondanks al hun inspanningen, maar geen vet kunnen verliezen.

Lees verder en leer wat deze strategie inhoudt, waarom hij werkt en hoe je hem kunt gaan gebruiken… ook als vet verliezen je tot nu toe niet gelukt is.

In Vet Verliezen 1.0 ontdek je onder meer:

 • Hoe je moet eten voor een optimale vet verbranding en hormoonhuishouding.
 • Technieken die je helpen om hongergevoel tegen te gaan.
 • Hoe je nutriënt timing gebruikt voor optimaal vet verlies.
 • De techniek die je helpt om maximaal vet te verbranden tijdens je training.
 • Hoe je precies vaststelt hoeveel calorieën en macronutriënten jouw lichaam nodig heeft.
 • Waarom je ontbijt niet de belangrijkste maaltijd van de dag is.
 • De kracht van de dagelijkse vast en hoe je deze voor je aan het werk zet.
 • Effectieve trainingsschema’s die je helpen om je vetverbranding te optimaliseren.
 • De unieke eigenschappen van koffie en hoe je hier gebruik van maakt.
 • Handige boodschappenlijsten… zodat je precies weet wat en hoeveel je in huis moet halen.
 • Welke supplementen wel effectief zijn als je sneller vet wilt verliezen.

Voor wie is deze strategie?

Volgens Mark kan iedereen baat hebben bij deze methode en effectief van ongewenst vet afkomen door de simpele strategie te volgen.

Het programma is echter bij uitstek geschikt (en bedoeld) voor mensen die een aanleg hebben om aan te komen. De methode richt zich dan ook op mensen die, ondanks al hun inspanningen, geen enkel resultaat zien en die nu eindelijk iets willen dat wel werkt.

De strategie is simpel en effectief. Simpel is echter niet hetzelfde als makkelijk. Zeker de eerste paar weken zul je de nodige discipline en doorzettingsvermogen moeten hebben.

Als je niet op zoek bent naar een methode waarvoor je zelf niets hoeft te doen, of je bent niet bereid om aan je lichaam en gezondheid te werken, dan is deze methode waarschijnlijk niet voor jou.

Mark’s verhaal

mark-vet-verliezen-1.0Mark (de auteur van Vet Verliezen 1.0) weet waarover hij praat als hij het heeft over aanleg voor dik worden. Al van kinds af aan kampte hij met overgewicht. Om die reden is hij zich al op jonge leeftijd gaan verdiepen in gezonde voeding en beweging.

Naar eigen zeggen was elk grammetje dat hij verloor een ware strijd. 5 of 6 dagen per week was hij in de sportschool te vinden. Elke dag was hij bezig met diëten. En als hij zich ook maar even liet gaan, dan waren al zijn inspanningen voor niets geweest en kon hij weer van voren af aan beginnen.

Jarenlang gaf hij zijn genetische aanleg de schuld van zijn overwicht. Tot hij tijdens zijn vele onderzoek in aanraking kwam met een methode die wel werkte, en waarmee hij voor het eerst blijvende resultaten bereikte.

Vet verbranden bleek ineens veel makkelijker dan hij dacht. Na zijn voortdurende strijd met overgewicht lukte het hem nu ineens om op een gezonde manier zijn ideale gewicht te bereiken… en te behouden.

Zodat hij ook anderen kon helpen, heeft hij alle kennis, ervaring en technieken die hij geleerd heeft samengebundeld tot één effectieve strategie die iedereen kan gebruiken om snel en blijvend van ongewenst vet af te komen.

Wat is zijn geheim….

Waarom deze methode werkt

Volgens Mark zijn de meeste afslankprogramma’s niet effectief omdat ze gericht zijn op het beperken (of geheel weglaten) van koolhydraten of vetten uit je dieet. Dit vermindert weliswaar je calorie inname, maar op lange termijn heeft het een nadelige invloed op belangrijke lichaamsfuncties en schopt het je hormoonhuishouding door de war.

Wat is dan wel het geheim van blijvend vet verliezen? Volgens Mark is ‘intermittent fasting‘ de oplossing. Het antwoord zit hem niet in het weglaten van voedingsstoffen uit je dieet… maar wanneer je ze eet.

Mark’s methode combineert een dagelijkse ‘vast’ met een slimme timing van je voeding. Het resultaat is maximale vetverbranding zonder een vertraagde stofwisseling en zonder dat je lichaam zijn eigen spierweefsel gaat afbreken om aan energie te komen.

Volgens Mark voorkomt deze manier van eten dat de voedingsstoffen die je eet worden opgeslagen als vet. Dit ligt onder meer aan invloed van deze voedingsstijl op je insulineproductie.

Tijdelijke Bonus

tijdelijke-bonus-vet-verliezen-1Tijdelijk krijg je nu bij bestelling van Vet Verliezen 1.0 ook Mark’s nieuwe e-book ‘Fit Chef’ er gratis bij. In dit boek vind je 100 eiwitrijke en vetverbrandende recepten voor ontbijt, lunch, diner, smoothies en snacks. Daarnaast bevat het een handige boodschappenlijst en staat het vol praktische tips. Dit boek wordt binnenkort verkocht voor €27.

Of deze bonus nog geldig is vind je hier.

Vet Verliezen 1.0 risicoloos uitproberen

Je kunt deze methode nu een maand lang zonder risico uitproberen. Als de methode – om wat voor reden dan ook – niet bij je past of niet de gewenste resultaten oplevert, dan kun je Mark binnen 30 dagen een mail sturen en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Daarnaast krijg je als bonus levenslange support van Mark met betrekking tot alle vragen die je hebt over deze methode (of als je een peptalk nodig hebt).

Klaar om snel, gezond en blijvend van dat ongewenste vet af te komen? Klik hier om Vet Verliezen 1.0 een maand lang risicoloos te testen.

Share

Plaats een reactie

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.