Buikvet Verbranden Terwijl Je Slaapt Met Dit Simpele Sapje

Hoe geweldig zou het zijn als je snel gewicht zou kunnen verliezen door een eenvoudig drankje en met een paar simpele buikspieroefeningen? Het klinkt misschien moeilijk om het geloven maar er is een manier waarop je daadwerkelijk vet kan verbranden en kilo’s kunt afvallen… snel en eenvoudig.

Hoe is dit mogelijk? Omdat de ingrediënten in dit speciale drankje allemaal dingen zijn waarvan bewezen is dat ze de stofwisseling versnellen. Dus, als je drankje gebruikt voordat je naar bed gaat behoud je een hoge stofwisseling en dus een sneller vetverbranding!

Vet verbrandend drankje

De ingrediënten voor het volgende drankje zijn

  • 1 komkommer
  • 1 citroen
  • een duimpje gember
  • 1 bosje peterselie (15-20 gram)
  • 1 bosje koriander (15-20 gram)
  • 1 eetlepel of 2 theelepeltjes kurkuma
  • 350 milliliter mineraalwater

Wil je het wat zoeter dan kun je daarvoor wat dadelsiroop gebruiken.

Hoe werkt dit sapje precies? Door het drinken van slechts een glaasje van dit sapje vóór het slapen gaan zul je jouw stofwisseling gedurende de nacht hoger houden. Dit zal bijdragen aan het verminderen van jouw vetgehalte en vooral jouw buik vet.

Als je het sapje elke avond drinkt en vervolgens na het wakker worden een simpele cardio workout doet voor ongeveer 30 minuten dan kun je al vrij snel resultaten zien. De ingrediënten in dit drankje zullen jouw stofwisseling een vliegende start geven zodat je vet blijft verbranden terwijl je slaapt.

Over de ingrediënten:

Komkommer

Komkommers zijn zeer krachtig voor de bestrijding van vet. Ze zijn daarom een belangrijk element in een afslankprogramma. Een volledige komkommer bevat slechts 45 calorieën en is rijk aan vezels en water, twee dingen die de sleutels zijn tot het verwijderen van vet. Daarnaast is komkommer zeer verfrissend en geeft het je drankje een heerlijke smaak.

Citroen

citroensap is zeer effectief voor het verwijderen van giftige stoffen die zich ophopen in het lichaam. Als je citroensap drinkt zul je in staat zijn om van dat buikvet af te komen. Je zult je ook een heel stuk beter voelen omdat de onzuiverheden die zich in jouw systeem hebben opgebouwd worden gereinigd.

Gember

Gember geeft een verhoging van de stofwisseling en voorkomt ook constipatie, twee dingen die zeer krachtig zijn voor het afweren van dat ongewenste buikvet. Dit ingrediënt zal je helpen om van dat hardnekkige buikvet af te komen terwijl je slaapt.

Koriander

Koriander na koriander bevat zeer weinig calorieën en zit vol met anti-oxidanten. Ook bevat koriander vitaminen en mineralen die extreem krachtig zijn voor het verlichten van het vasthouden van water zodat je minder last hebt van een opgeblazen buik. Verder is koriander een goede ontgifter van metalen en zware metalen in je lichaam.

Peterselie

Peterselie bevat net als koriander ook zeer weinig calorieën en is ook rijk aan anti-oxidanten. Het bevat vitaminen en mineralen die helpen bij het verminderen en voorkomen van een opgeblazen buik.

Kurkuma

Kurkuma kan helpen met de vetstofwisseling en helpt met gewichtsbeheersing. Verder is kurkuma een natuurlijke ontgifter voor de lever en is het ook heel erg ontsteking remmend.

Bereiding vet verbrandend drankje

Als eerste snijd je de citroen doormidden en pers al het sap eruit. Daarna doe je al het sap in de blender. Vervolgens pak je een hele komkommer en snijd deze ook doormidden. Schil hem met een dunschiller of een mesje. Snijd hem in dunne stukjes en doe hem ook in de blender.

Pak nu een duimpje gember en schil dit met een dunschiller of met een aardappelmesje, snijd het in kleine stukjes (of rasp het)en voeg het toe aan de blender. Ons volgende ingrediënt is koriander ongeveer 15-20 gram. Was het heel goed met baking soda en lauwwarm water als het niet biologisch is en snijd het in kleine stukjes. Verwijder blaadjes die niet goed zijn, snijd de rest in stukjes en voeg toe aan de blender. Doe hetzelfde met de peterselie. Doe vervolgens 2 theelepeltjes kurkuma in de blender. Het laatste ingrediënt is een mineraal water (ongeveer 350 milliliter). Voor een zoetige smaak mag je een klein theelepeltje dadelstroop toevoegen, maar dat hoeft niet.

De volgende stap is blenden. Nadat je de ingrediënten geblend hebt tot een mooi egaal mengsel is de laatste stap het mengsel door een zeef halen. Hierdoor scheidt je de vezels van het sap. Je drinkt dus alleen het sap. Gebruik een lepel om de laatste restjes sap goed uit het mengsel te persen. Wat je overhoudt kun je desnoods in je soep of salade gebruiken.

Dit is het sapje dat dus drinkt elke avond voor het slapen gaan. Doe dit een week lang natuurlijk in combinatie met een goed dieet en een half uurtje cardio workout. Je zult merken dat je buikvet gaat verliezen en af zult vallen. Daarnaast ga je ook nog afval stoffen afvoeren en je lichaam ontgiften. Je vangt dus twee vliegen in één klap!

Buikvet verbranden terwijl je slaapt met dit simpele sapje.

Share