Gezonde Groene Smoothie Recepten en Meer

gezonde-groene-smoothie-recepten-en-meerGezonde Groene Smoothie Recepten en Meer combineert de heilzame werking van groene smoothies met een bewezen ‘fat burning workout’. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om je lichaam te veranderen in een gezonde, fitte en energieke vet verbrandende machine. Al meer dan 56.223 mensen hebben dit programma gebruikt om blijvende veranderingen te realiseren in hun gezondheid en lichaamssamenstelling.

Bijna iedereen die begint met het dagelijks drinken van groene smoothies ervaart al na korte tijd diverse positieve veranderingen in hun gezondheid en uiterlijk waaronder.

 • Een enorme toename in energie en vitaliteit
 • Minder last van hongergevoel en minder behoefte aan suiker.
 • Verbetering van de spijsvertering en veel minder last van maag- en darmklachten.
 • Een gezondere en strakkere huid
 • Een snellere vet verbranding
 • Er stralender en gezonder uitzien.

Groene smoothies zijn ontzettend goed voor je en ze dragen zeker bij aan een gezonder en slanker lichaam. Hun kracht wordt echter aanzienlijk versterkt als je ze combineert met een effectief fitnessprogramma. Dit is wat “Gezonde Groene Smoothie Recepten en Meer” zo effectief maakt. Het programma combineert gezonde voeding met met een bewezen workout voor optimale resultaten.

Gezonde Groene Smoothie Recepten en Meer bestaat uit:

70 Gezonde Groene Smoothie Recepten

 

70-groene-smoothie-receptenIn dit e-boek vind je naast 70 heerljike recepten ook alles wat je moet weten over groene smoothies. Ontdek waarom deze groente/fruit drankjes zo heilzaam zijn en hoe je er het beste mee kunt beginnen. Deze recepten zullen je snel op weg helpen naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en een snellere vet verbranding.

Je leert onder andere:

 • Wat de beste tijd is om groene smoothies te drinken
 • Aan welke richtlijnen je je moet houden bij het bereiden van groene smoothies en welke groenten je kunt gebruiken
 • Welke groene smoothie recepten het meest effectief zijn om af te vallen
 • Hoe je toxische reacties kunt voorkomen
 • Hoe je het meest voordelig groenten kunt inkopen
 • Veel meer

Fat Burning Workout voor Thuis

 

Fat-burning-WorkoutDit is een compleet workout programma dat je vanuit huis kunt doen. Het bestaat uit 3 e-books en online video’s en is opgesplitst in drie onderdelen: Beginners, Gevorderden en Elite. Dit programma is speciaal ontwikkeld om zo snel en effictief mogelijk vet te verbranden. Je kunt met dit programma makkelijke een half jaar vooruit, en het mooie is – je hoeft er niet voor naar de sportschool!

Je ontvangt toegang tot een speciaal ledengedeelte waar je uitgebreide trainingsvideo’s vindt bij ieder onderdeel van de workout. je beschikt dus op ieder gewenst moment over professionele begeleiding.

21 Gezonde Recepten

21-gezonde-receptenAls bonus ontvang je ook het e-boek “21 Gezonde Recepten”. Deze Paleo recepten helpen om je lichaam aan te zetten om nóg sneller vet te verbranden en helpen je bij het opbouwen van een gezonde levenstijl. Ze sluiten perfect aan bij de groene smoothie recepten. Paleo recepten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm. Dit maakt ze uitstekend geschikt als hulp bij het afvallen. Eiwitten helpen bij het in stand houden van spiermassa. Het verminderen van de hoeveelheid koolhydraten die je binnenkrijgt voorkomt dat je lichaam overtollige energie als vet opslaat.

10 Superfood Smoothie Recepten

10-superfood-smoothie-receptenAls laatste bonus ontvang je ook nog het e-boek “10 Superfood Smoothie Recepten”. Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen die uitzonderlijk rijk zijn aan gezonde voedingsstoffen. Zo verandert je groene smoothie in een super smoothie.

Gezonde Groene Smoothie Recepten en Meer is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten:

 • Als uitsluitend digitale versie: Je ontvangt al het materiaal in digitaal formaat. Je kunt na bestelling alles direct downloaden en meteen aan de slag.
 • Als digitale versie inclusief de gedrukte versie van “70 Groene Smoothie Recepten”: Hierbij ontvang je alles in digitaal formaat maar krijg je ook de gedrukte versie van de groene smoothie recepten toegestuurd.
 • Digitaal inclusief de gedrukte versie van “70 Groene Smoothie Recepten” én de DVD van de “Fat Burning Workout”.

Klik Hier om dit programma te bestellen.

Conclusie:

Gezonde Groene Smoothie Recepten en Meer is een zeer compleet product dat op een effectieve manier gebruik maakt van de combinatie gezonde voeding en beweging.

Wij horen graag wat mensen van dit product vinden. Deel je ervaringen door hieronder een reactie te plaatsen.

Share