Voor Altijd Jong – In 12 Stappen

voor altijd jongJe voor altijd jong voelen en je hele leven kunnen genieten van een strak, gezond en energiek lichaam? Wie wil dit nu niet? Volgens Jesse van der Velde, personal trainer en auteur van ‘Voor Altijd Jong – In 12 Stappen‘, is het heel goed mogelijk om de veroudering van ons lichaam tegen te gaan.

In zijn programma laat hij je precies zien hoe je – met behulp van een aantal simpele veranderingen in je levensstijl – een strakker lichaam, een mooiere huid en meer energie kunt krijgen… en behouden. Dit alles op een gezonde en natuurlijke manier.

Wat is het geheim?

Volgens Jesse is dit onze hormoonhuishouding. Onze hormonen spelen een zeer belangrijke rol bij het tegengaan van het verouderingsproces. Hij beweert:

We verouderen niet omdat we ouder worden, maar omdat de aanmaak van een aantal belangrijke ‘anti-aging’ hormonen afneemt naarmate onze leeftijd toeneemt.

Oftewel… door ervoor te zorgen dat de aanmaak van deze hormonen toeneemt en op peil blijft, kun je de ‘veroudering’ van je lichaam tegengaan.

Om welke hormonen gaat het (er zijn er immers nogal wat)?

Volgens Jesse zijn er drie hormonen die belangrijke anti veroudering eigenschappen hebben. Dit zijn…

HGH

HGH staat voor human growth hormone, oftewel menselijk groei hormoon. Dit hormoon houdt onder andere de stofwisseling op gang. Je stofwisseling speelt belangrijke rol bij allerlei processen binnen je lichaam, waaronder je vetverbranding en de aanmaak van nieuwe cellen.

Nadat we de 35 passeren begint de aanmaak van HGH langzaam af te nemen. Een van de gevolgen is dat onze stofwisseling vertraagt. Dit is de reden dat veel mensen, naarmate ze ouder worden, makkelijker last krijgen van overgewicht en meer moeite hebben om overtollig vet kwijt te raken.

Testosteron

Testosteron speelt een belangrijke rol bij het opbouwen en in stand houden van spiermassa. Daarnaast stimuleert het onder andere een gezonde hartfunctie en verbeterd het bij zowel mannen als vrouwen de libido.

Hoewel mannen er van nature veel meer (15x zoveel) van hebben, is testosteron ook voor vrouwen een belangrijk hormoon. Reden genoeg om de aanmaak ervan op peil te houden.

Melatonine

Volgens Jesse van der Velde is melatonine het derde hormoon dat een belangrijke rol speelt om de veroudering van ons lichaam tegen te gaan. Dit hormoon speelt een belangrijke rol bij het reguleren van ons dag-/nachtritme en ons immuunsysteem. Daarnaast beschermt het ons lichaam tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen.

Voor Altijd Jong – In 12 Stappen

voor-altijd-jong-in-12-stappen-dvd-cursusIn zijn DVD cursus Voor Altijd Jong in 12 Stappen, ontdek je welke simpele veranderingen in je voeding, beweging en levensstijl zullen leiden tot een verhoogde aanmaak van de drie hierboven genoemde hormonen. Het resultaat is:

 • Een strakker en slanker lichaam
 • Een mooiere, gezondere huid
 • Meer energie
 • Mooier, glanzender haar
 • Gezondere en sterkere nagels

Ook voor hele drukke mensen… of als je geen zin hebt om je hele leven om te gooien, is dit programma makkelijk te volgen en te implementeren.

Gedurende 12 weken leer je iedere week een nieuwe stap die je eenvoudig kunt gaan toepassen. Je hoeft niet je hele dieet om te gooien, uren in de sportschool door te brengen, calorieën te tellen of lekker eten op te geven. Dit maakt het programma makkelijk te volgen… zelfs voor de drukste onder ons.

In Voor Altijd Jong in 12 Stappen ontdek je onder andere:

 • Hoe je makkelijk binnen 4 minuten een smoothie maakt die in één keer voorziet in je dagelijkse behoefte aan groente en fruit.
 • Hoe je de kwaliteit van je huid enorm kunt verbeteren met behulp van wat simpele voedingsmiddelen.
 • Welke 2 voedingsmiddelen je darmflora uit balans brengen en waarmee je ze kunt vervangen.
 • Welk hormoon vetopslag veroorzaakt en hoe je met je voeding je vetverbranding kunst stimuleren.
 • Korte 8 minuten workouts die je vetverbranding stimuleren en je aanmaak van groeihormoon stimuleren.
 • Wat de 2 belangrijkste oorzaken van ziekte zijn.
 • Hoe je emotioneel overeten kunt overwinnen
 • Hoe je je lichaam kunt ontgiften
 • Hoe je beter met stress om kunt gaan en waarom dit zo belangrijk is voor je gezondheid.
 • Nog veel meer…

Het programma is in de vorm van 3 dvd’s. Daarnaast krijg je ook online toegang tot al het materiaal. In het online ledengedeelte vind je ook het bonusmateriaal.

Klik hier om de officiële website te bezoeken.

Bonussen bij Voor Altijd Jong in 12 Stappen

Op dit moment geeft Jesse ook een aantal waardevolle bonussen weg bij dit programma:

 • Het boek ‘Gezondheidsboost’: In dit boek vind je vele praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen om je gezondheid te verbeteren.
 • 8 Minute Onlline Workout Programma: Effectieve workouts, die slechts 8 minuten kosten, die je vetverbranding en je productie van groeihormoon stimuleren. Deze workouts zijn in de vorm van online video’s en zijn eenvoudig vanuit huis te volgen.
 • Lidmaatschap tot besloten Facebook groep: Zo kun je in contact komen met anderen die dit programma volgen, ervaringen delen en vragen stellen.

Of deze bonussen nog geldig zijn vind je op de officiële website.

 

Share